Zakelijk bloemwerk

12027231_912425595491361_1830926817811449945_oBloemen kleuren uw bedrijf!

Vraag bij ’t Schakeltje naar de mogelijkheden om uw bedrijf wekelijks met een gevarieerd bloemetje op te laten fleuren.
Bij een bloemenabonnement, zorg ik ervoor dat de bloemen in een vaas geschikt zijn, of op een andere ondergrond, het enige dat u hoeft te doen is genieten van een fris bloemetje en af en toe water te geven.
Op een afgesproken dag kom ik de bloemen verversen en 1 x per maand ontvangt u hiervoor een factuur.

Natuurlijk kunt u bij mij ook uw opleveringsbloemetje bestellen.
Het is altijd leuk en erg attend om een bloemetje te overhandigen bij het afleveren van een bouw, een auto, een verzekeringspakket, hypotheek… of wat u ook doet, bloemen geven is een ontzettend mooi gebaar.

Ook voor verjaardagen van uw personeel bent u bij mij op het goede adres, u kunt jaarlijks een lijst bij mij aanleveren, zodat ik uw jarige job netjes in de bloemetjes zet. Dit kan op het huisadres of op het werk, net wat u wilt.
Ook voor jubileum, bruiloften, geboortes, verhuizen en voor rouwbloemwerk van uw personeel en klantenkring kunt u bij bloemen bestellen. U stuurt een mailtje naar info@schakeltje.com en het is snel geregeld. Ik geef altijd een antwoordmail, zodat er niets fout kan gaan.

Voor Teambuilding kunt u makkelijk een bloemenworkshop bij mij regelen, dit kan zowel bij mij in mijn bloemenatelier als bij u op het bedrijf. Uw medewerkers zullen versteld staan van het moois dat ze gemaakt hebben en hoe gezellig een avond/dagdeel bloemschikken kan zijn…helemaal niet oudbollig… de trend van nu!
Als u met kerst of pasen een workshop wilt reserveren doe dat dan snel, want die data zit vaak het eerste vol.

 

<< Terug naar overzicht bloemenverkoop