Doe-het-thuis bloemschikken

Doe-het-thuis bloemschikken

                 

2020 WORDT EEN KERST DIE WE NIET SNEL ZULLEN VERGETEN!

….. ZORG DUS VOOR VEEL SFEER, GEZELLIGHEID EN KERSTCREATIES VOOR IN UW HUIS!

De kans is groot dat we in 2020 misschien geen bloemschikworkshops mogen geven, indien het wel mag, dan in ieder geval in kleine groepjes. Om iedereen toch de kans te geven om een mooi kerststuk te maken wat zeker door kan gaan met verscherpte regels heb ik het volgende in bedacht: 

Ik ga diverse video filmpjes maken met verschillende voorbeelden en technieken. Je kan dus via de app een instructie video ontvangen.
Er worden door mij verschillende kerststukken gemaakt van eenvoudig tot voor meer gevorderde bloemschik hobbyisten.

Op facebook ga ik op de pagina van Bloemsierkunst ‘t Schakeltje wekelijks vanaf eind november een video flits laten zien en het eindresultaat. De week die dan volgt, kun je de materialen bestellen en ophalen (of laten bezorgen). In de maand december komen er dus verschillende kerststukken. Ik zet er telkens bij tot wanneer u die kunt bestellen en wanneer het voor u klaar staat.

U besteld bij mij per mail info@schakeltje.com of via de app 0625544802 een doe-het-thuis pakket om thuis een mooi kerststuk te maken.
Ik zet dit voor u klaar, dit kunt u corona vriendelijk bij mij ophalen (of ik bezorg het in gemeente Uden voor € 3,50 bij u thuis) en u krijgt vervolgens via de app gratis het filmpje hoe u dit moet maken. Dit wordt een duidelijke uitleg hoe je dit kerststuk gaat maken. Indien je aan de slag gaat en je komt er niet uit, kunnen we even videobellen.
Indien u de materialen NIET bij mij besteld kunt u het videofilmpje kopen via een betaalverzoek. (dit is vooral voor mensen die verder weg wonen). U krijgt dan een betaalverzoek afhankelijk van de moeilijkheidsgraad tussen de € 2,50 en de € 5,- indien het bedrag betaald is, krijgt u deze via de app toegezonden. (dit omdat ik in deze coronatijd veel inkomsten via cursussen en workshops misloop, ieder filmpje kost mij immers veel tijd met het maken van het voorbeeld, evt. bewerken en doorsturen) Hopelijk wordt hier geen misbruik van gemaakt, het is NIET toegestaan deze videoapp door te sturen naar derden.
U kunt het pakket om thuis aan de slag te gaan, contant betalen of met een betaalverzoek, aan jou de keuze wat je het fijnst en makkelijkst vindt.

Houdt dus mijn facebook pagina goed in de gaten voor mooie voorbeelden, video flitsen en vooral heel veel foto’s.

Hopelijk worden er veel doe-het-thuis pakketjes besteld en gaan jullie thuis gezellig aan de slag evt. met je buurvrouw, zus, moeder, dochter, vriendin.

TOT SNEL, BLIJF GEZOND EN DENK GOED AAN JEZELF EN JE OMGEVING.

Creatieve groeten, Arnanda van Dijk, Bloemsierkunst ‘t Schakeltje.

                     

 

 

KERST BEDRIJFSAANKLEDING, KERST RELATIEGESCHENKEN

KERST BEDRIJFSAANKLEDING, KERST RELATIEGESCHENKEN

 

                                                                      

 

BRENG KLEUR IN JE INTERIEUR!

Heerlijk geurend vers kerstgroen, veel lichtjes, kaarsjes en mooie kerstmaterialen toveren u bedrijf om tot een plek waar iedereen graag is. Prikkel de zintuigen van uw medewerkers en het bezoek dat op uw bedrijf komt!

Met veel vakmanschap en liefde, kan ik voor u op het bedrijf een mooie bedrijfsaankleding maken, met mooi bloemwerk voor de entree!  of wat dacht u van een echte sfeermaker; op ieder bureau een mooi kerststukje. Wedden dat er bij uw medewerkers een glimlach op het gezicht komt!
Vraag informatie via de mail, wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw bedrijf info@schakeltje.com

De decembermaand is de maand bij uitstek om uw relatie of medewerkers te verrassen met een prachtig bloemstuk.
Natuurlijk kunt u ook een persoonlijk bedrijfscadeau of een fles wijn hierin laten verwerken.

Voor meer informatie mail naar info@schakeltje.com of bel naar Arnanda van Dijk 0625544802

MOEDERDAG A.S. ZONDAG 10 MEI

MOEDERDAG A.S. ZONDAG 10 MEI

 

      

 

MOEDERDAG IS BLOEMENDAG!

Verras moeder met bloemen, dat is toch HET cadeau wat haar dag meteen kleur geeft.

Wat ik voor u kan betekenen als bloemist voor Moederdag cadeaus :

* Een gezellig bloemetje voor bij het ontbijt… of verras haar met een (H) eerlijk uitgebreide Moederdag brunch, met (H) eerlijke boerderij producten van Bed and Breakfast de Volkelse Hooiberg met zelfgemaakte (asperge) soep, div. huisgemaakte salades, een worstenbroodje, afbakstokbrood, verse (kruiden) kaas, zelfgemaakte yoghurt met verse aardbeien of een verse fruitsalade.. informeer naar de mogelijk heden door te appen naar 0625544802

* Geef eens een bloemenabonnement, voor gedurende een (half) jaar, hartstikke leuk, ik kom op een afgesproken dag een bloemetje brengen, compleet in vaas het enige wat ze hoeft te doen is te genieten van de bloemen en af en toe water geven.

* Een gezellige workshop voor haar, of nog gezelliger, kom samen! Dit kan aangevuld worden met een Plattelands High tea of met een Boeren lunch.

* Haar lievelingsdrank (b.v. wijn) leuk opgemaakt als cadeau.

* Een mooi blijvend stuk in haar lievelings ondergrond of een pot/ schaal die ik hier in de verkoop heb.

…. kortom, ideeën genoeg, heeft u zelf een leuk idee mail of bel me en dan komen we samen tot een mooi Moederdag cadeau!

 

       

Bloemen in de Corona tijd

Bloemen in de Corona tijd

BLOEMEN BEZORGEN

Wij bezorgen net als altijd keurig uw bloemenwensen bij bedrijven en particulieren.
Indien gewenst kunnen wij contactloos bezorgen en u kunt contactloos betalen. U kunt een factuur of voor particulieren een betaalverzoek ontvangen.

Hoe kunt u bloemen bestellen:

1) door een mail te sturen naar info@schakeltje.com

2) door een app te sturen of te bellen naar 0625544802

3) via de website, u klikt op bloemen bestellen en dan kunt u naar b.v. boeketten kopen, rouwbloemwerk etc.

Tarief bezorgen, binnen gemeente Uden € 3,50 alle andere woonplaatsen in Nederland € 6,50
Wij zijn aangesloten bij een verzendorganisatie, dus kunnen door geheel Nederland bloemen laten bezorgen.

Wij hebben diverse voorbeelden op de site staan, op onze facebook pagina van Bloemsierkunst ‘t Schakeltje staan er nog veel meer. Een paar keer per week plaats ik daar recent bloemwerk.
Natuurlijk kunt u ook uw wensen aan ons doorgeven, qua kleur, bloemsoort, bloemvormen. Ook kunt u doorgeven wat uw voorkeur voor boeket is, gemengd, mono, boeket op groepen, plukboeket, veldboeket etc. Als ik de bloemen aan kan komen, kan ik al uw bloemenwensen in vervulling laten komen.

In deze tijd is het fijn om mensen een hart onder de riem te steken, een beterschap bloemetje te sturen, maar ook bloemen voor blijde gebeurtenissen als verjaardag, jubileum en geboorte.
Helaas kunnen we nu op dit moment niet naar iedereen toe, op visite, wel kun je mooie bloemen versturen en even bellen, appen of videobellen.

Wij proberen om in deze tijd van afstand, toch heel veel liefde en kleur aan uw familie, vrienden, kennissen en medewerkers te geven. U kunt bij de bloemen een lief kaartje laten schrijven door ons. Ik heb éénvoudige kaartjes van ons zelf maar ook mooie wenskaartjes met prachtige teksten erop.

Helaas verliezen we in deze periode van Corona (maar ook door andere ziektes, of ouderdom) veel mensen uit onze omgeving. Voor alle dierbare om u heen die u juist nu moet verliezen met alle beperkingen van dien, doen wij net als altijd, ons uiterste best om uw afscheidsbloemen geheel naar wens te maken. Op de site staan enkele voorbeelden, maar ook hier kunnen we natuurlijk iets persoonlijks in de rouwbloemen verwerken.
Ook bezorgen wij troostbloemen bij de nabestaanden om hun met mooie bloemen heel veel sterkte te wensen.
Voor het afspreken van rouwbloemwerk komen wij ook bij u thuis (mits dat veilig is i.v.m. zieken) of u kunt het net als alle andere bloemen via de telefoon, site of mail bestellen.

 

Graag tot zien, mails of per telefoon, Vriendelijke groeten Arnanda van Dijk
Natuurlijk wens ik iedereen heel veel gezondheid, liefde en kracht in deze tijd van corona.

 

 

KERSTWORKSHOP EVT. IN COMBINATIE MET HIGH TEA

   KERST ’19

 

HEEFT U ZIN IN EEN GEZELLIGE EN LEERZAME KERSTWORKSHOP?
Dat komt goed uit, bij Bloemsierkunst ‘t Schakeltje, kunt u een workshop/cursus volgen, die gegeven wordt door een gediplomeerd bloemsierkunstenaar met ruim 25 jaar cursus ervaring!

U kunt met een eigen samengestelde groep komen (buurtgenoten, collega’s, vriendinnen, familie… etc. etc. ) of u kunt zich aansluiten bij de groepen waar nog plaatsen vrij zijn.
Op zaterdag 14 dec.  is er een extra kerstles. U mag tijdens deze les maken wat u zelf wilt. Dit is een vrije les. Tijd aanvang 13.30 tot ongeveer 15.30-16.00 uur
U betaald cursusgeld en de materialen die u gebruikt. (ik zorg voor alle levende materialen, dus u hoeft van te voren niet op pad, hoe makkelijk is dat?)
Pot, schaal, kerstballetjes etc. mag u van huis meebrengen of op de cursus aanschaffen, wat u zelf wilt.

Het is ook mogelijk om met uw eigen zelf samengestelde groep te komen voor een gezellige workshop. Eventueel in combinatie met en een high tea, boerenlunch of tapas te eten. Dit wordt dan in onze sfeervolle B&B De Volkelse Hooiberg gedaan, waar u volop kunt genieten van (h)eerlijke producten van onze eigen boerderij en van collega boeren uit de omgeving. (minimum aantal personen is 8)

Vraag gerust naar de mogelijkheden, heeft u een datum in gedachten, reserveer die dan tijdig, want vol = vol!

Voor vragen kunt u mailen naar info@schakeltje.com of bellen naar Arnanda van Dijk, 06-25544802

 

KERST BLOEMEN PRACHT/ KERSTBLOEMWERK TE KOOP!

WELKOM BIJ DE EERSTE KERST BLOEMEN PRACHT OP 14 OF 15 DEC.’19

Kerst Bloemen Pracht gaat op zaterdag 14 december tussen 18.30u en 20.30u en op zondag 15 december tussen 11.00u en 15.00u voor het eerst samen een prachtige kerstverkoop neerzetten. U kunt hier inspiratie opdoen van mooi eigentijds bloemwerk wat gemaakt is door Risanne Kerkhof van Flories (Flowers by Ries) en van Arnanda van Dijk van Bloemsierkunst ‘t Schakeltje. Risanne wil voortaan als zelfstandig bloemstierkunstenaar haar droom gaan verwezenlijken.
Dit jaar gaan wij voor het eerst onze krachten bundelen in een sfeervolle kerstbloemenpracht! Wellicht is Risanne een bekend gezicht voor jullie, ze heeft jaren bij mij in de bloemenwinkel gewerkt.
Locatie waar Kerst Bloemen Pracht te zien is, Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg Venstraat 3a te Volkel.

Graag nodigen wij jullie uit om sfeer te komen proeven onder het genot van een hapje en een drankje.
Op deze dagen is al het bloem werk wat je ziet te koop of te bestellen.

Wij wachten vol trots op jullie met een warm welkom. Tot dan!

Fleurige groeten van Arnanda van Dijk & Risanne Kerkhof

Cursus schema voorjaar 2019

Cursus schema voorjaar 2019

 

E: info@schakeltje.com I : www.schakeltje.com

T: 06-25544802

 

CURSUSSCHEMA VOORJAAR 2019

 

Les 1 Les 2 Les 3 Les 4 Les 5
Groep 3

Woe.ocht.

23/01’19 27/02’19 27/03’19 10/04’19 22/05’19
Groep 4

Di.av.

08/01’19 05/02’19 19/03’19 16/04’19 14/05’19
Groep 5

Woe.av.

23/01’19 20/02’19 20/03’19 10/04’19 29/05’19

Let op: alle cursus data is onder voorbehoud.

 

Les 2 en 3 worden gegeven door Risanne Kerkhof (ze heeft jaren bij mij gewerkt in de winkel)

 

Indien je bepaalde kleuren of  bloemen wilt graag UITERLIJK de vrijdag voor aanvang van de cursus doorgeven, via de mail info@schakeltje.com of tijdens de cursus op het einde van de les voor de volgende les.  (niet per app!)

Inhalen is komend seizoen best moeilijk, dus zorg dat je zoveel mogelijk tijdens je eigen les komt. (let hier dus op met het maken van andere afspraken!).

 

Les 1: Parallelschikking, hiervoor neem je mee een vierkante, rechthoekige of ronde schaal, het is de bedoeling dat je de bloemen naast en voor elkaar steekt. (neem dus iets mee waar minimaal een blok oase in kan, anders is het te klein)

Les 2: Etagère gevuld met groen en bolletjes, hiervoor neem je mee een etagère 2 of 3 lagen, eigen keuze.

Les 3: Bloemstuk op een broodplank of steigerplank, hiervoor neem je een broodplank, of een stuk steigerplank, evt. vaasjes mee om stukje of  boeketje in te maken. Ook kun je wat takken meebrengen. (evt. bolvaasjes om aan de takken vast te maken)

Les 4: Paasles (vrije les, keuze werkstuk).

Les 5: Zomerse taart of  kleine taartjes, hiervoor neem je een taartplateau of  taartschaal mee.

 

Graag tot ziens, en een gezond, goed, bloemrijk en creatief 2019!

Arnanda van Dijk, Bloemsierkunst ’t Schakeltje

 

CURSUS ADRES , ARNANDA VAN DIJK, VENSTRAAT 3  5408 RN VOLKEL          

Gelieve zoveel mogelijk te mailen info@schakeltje.com  in de periode rondom mijn operatie (vooral van eind jan. t/m eind maart) in het voorjaar seizoen 2019.

m.u.v. afmelden op de dag zelf, dit kunt u telefonisch doen ( 06-25544802) .

Reünie ZATERDAG 8 september

Reünie ZATERDAG 8 september

 

Reünie 25 jaar Bloemsierkunst ’t Schakeltje : B&B De Volkelse Hooiberg;  zaterdag 8 september van 14.00-18.00 uur.

Graag nodigen wij u uit om deze speciale dag met ons te komen vieren!

Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij, een hapje en drankje…genieten van prachtig bloemwerk en gaan we gezellig ongedwongen met elkaar bij kletsen.

Speciaal voor iedereen die ooit op de cursus heeft gezeten, klant zijn geweest in de bloemenwinkel op het plein, of een bloemenabonnement hebben (gehad), organiseren wij op zaterdag 8 september een gezellige Reünie om de afgelopen 25 jaar de revue te laten passeren. Een dag om erbij stil te staan dat we dit jaar 25 jaar Bloemsierkunst ‘t Schakeltje vieren.

Lees meer

KERSTBLOEMSCHIKWEDSTRIJD

Zaterdag 8 en Zondag 9 Dec.’18 kerstpresentatie EN kerstbloemschikwedstrijd voor alle geïnteresseerde!! 

Vanwege het 25 jarig bestaan van Bloemsierkunst ‘t Schakeltje te Volkel

We maken 2 groepen, hobbyisten (iedereen die op de cursus zit, of heeft gezeten, personen die het hobby matig doen)  en professionals (iedereen die een vakdiploma heeft, die in een bloemenwinkel werkt of heeft gewerkt en bloemschik cursusleid(st)ers/bloemschikworkshops is).

Opgeven: vanaf  NU t/m 30 nov’18

Lees meer

Cursus schema Najaar 2018

Cursus schema Najaar 2018

CURSUSSCHEMA NAJAAR 2018

  Les 1 Les 2

 

 Les 3 Les 4  
Groep2

Woe.av.

12/09’18 10/10’18 14/11’18 12/12’18 20.00 uur/

22.00 uur

Groep 3

Woe.ocht.

19/09’18 31/10’18 28/11’18 12/12’18 9.00 uur/

11.00 uur

Groep 4

Di.av.

18/09’18 23/10’18 20/11’18 18/12’18 20.00 uur/

22.00 uur

Groep 5

Woe.av.

26/09’18 31/10’18 28/11’18 19/12’18 20.00 uur/

22.00 uur

Halloween cursus Geschikt voor iedereen v.a. 10 jaar t/m 80 jaar 24/10’18

Jubileum cursus. Incl. pompoentaart

    19.00 uur/

21.00 uur

Extra Kerstles voor iedereen Vrije les, je mag maken wat je wilt. Cursus geld € 10,- + materialen Vaste cursisten betalen € 8,50 + mat. Zaterdag 15/12’18 13.30 uur/

16.00 uur

Alle datums onder voorbehoud

Lees meer

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.