Geboortebloemstuk

Als u opa of oma, oom of tante wordt, is het natuurlijk erg leuk om meteen de eerste keer als u naar uw nieuwe kroost gaat kijken, een persoonlijk bloemetje mee te nemen. Steeds vaker weten de ouders of ze een zoon of dochter krijgen. Wat is er dan leuker om tijdens de eerste ontmoeting een roze of blauw boeket mee te nemen naar het ziekenhuis of lekker thuis, waar jullie voor het eerst de baby gaan zien. Het is mogelijk om er een persoonlijk cadeautje in te verwerken, maar ik heb ook altijd wel sokjes, flesjes, bolvaasjes met muisjes, knuffeltjes of andere leuke geboorte items liggen die ik erin kan verwerken.

Ook erg mooi is een geboortekrans, hart of een ander bloemstuk wat is afgestemd op het kamertje van de baby. Een geboortekrans wordt speciaal gemaakt met luier waar de naam van de baby opstaat. Belangrijk hierbij is dat u dit even per mail bevestigt, zodat ik zeker weet dat de naam goed geschreven is. Deze speciale cadeaus hebben, doordat deze helemaal naar wens vervaardigd worden, een paar dagen levertijd. In onderling overleg kunnen we dit ook even afstemmen. Alles is mogelijk, niets is mij te gek!

Zakelijk is het ook erg leuk om uw medewerker te verrassen met een mooi geboorteboeket of geboortecadeau, ik kan hier uw kaartje van uw bedrijf aanhangen, waardoor uw cadeau zeker ook bij andere mensen op zal vallen.

<< Terug naar overzicht bloemenverkoop