KERST WORKSHOP/ CURSUS

   

 

HEEFT U ZIN IN EEN GEZELLIGE EN LEERZAME KERSTWORKSHOP?
Dat komt goed uit, bij Bloemsierkunst ’t Schakeltje, kunt u een workshop/cursus volgen, die gegeven wordt door een gediplomeerd bloemsierkunstenaar met meer dan 25 jaar cursus ervaring!

U kunt met een eigen samengestelde groep komen (buurtgenoten, collega’s, vriendinnen, familie… etc. etc. ) of u kunt zich aansluiten bij de groepen waar nog plaatsen vrij zijn.
Op dinsdag 13 dec. ’22 is er een extra kerstworkshop, deze start om 20.00 uur, tot ongeveer 22.00 uur.
En op zaterdag middag 17 dec. ’22 van 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.
U mag tijdens deze lessen maken wat u zelf wilt. Dit zijn vrije lessen.
U betaald cursusgeld ( 10,00 vooraf via een betaalverzoek) en de materialen die u gebruikt op de cursusdag zelf, deze betaald u contant of via betaalverzoek/bank (ik zorg voor alle levende materialen, dus u hoeft van te voren niet op pad, hoe makkelijk is dat?)
Pot, schaal, kerstballetjes etc. mag u van huis meebrengen of op de cursus aanschaffen, wat u zelf wilt.

Het is ook mogelijk om met uw eigen zelf samengestelde groep (in het weekend) te komen en een high tea, boerenlunch of tapas te eten. Dit wordt dan in onze sfeervolle B&B De Volkelse Hooiberg gedaan, waar u volop kunt genieten van (h)eerlijke producten van onze eigen boerderij en van collega boeren uit de omgeving. (minimum aantal personen is 8) Niet alleen met kerst, maar heel het jaar door. Super gezellig voor een teambuilding of een vriendinnen/ familie uitje.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, heeft u een datum in gedachten, reserveer die dan tijdig, want vol = vol!

Voor vragen kunt u mailen naar info@schakeltje.com of bellen naar Arnanda van Dijk, 06-25544802