Pasen / Voorjaar 2021

 

Het is voorjaar, de bolletjes laten buiten weer groen zien, sommige bolletjes komen zelfs al open, de takken beginnen uit te lopen.. kortom het is voorjaar!!!

Helaas kunnen we nog niet lekker buiten zitten, wat is er dan leuker dan het voorjaar binnen te halen??

 

Ik heb weer volop leuke paasstukjes, paasboeketten, voorjaarsbloeiers, bolletjes narcissen, hyacinten, blauwe druifjes.. super leuk om bloembolletjes eerst binnen te zetten, leuk in een glazen potje met wat takjes en eitjes erbij.. en als ze uitgebloeid zijn kunnen ze de tuin in en komen ze ieder jaar terug.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen pot/schaal of andere ondergrond door mij deskundig op laten maken.

Ook leveren wij voor de bloemschikliefhebbers leuke en betaalbare doe-het-zelf pakketten, zo kunt u thuis met een goede uitleg of zelfs met een filmpje een leuk bloemstuk maken. Met dezelfde kwaliteit als hier tijdens een workshop. (zie hiervoor de uitleg elders op de pagina van nieuwtjes of app me 0625544802)

 

Op mijn facebook pagina plaats ik iedere paar dagen de nieuwste foto’s van leuke voorjaarsstukjes, paasstukjes, boeketten, abonnementen etc. etc. Neem dus een kijkje op de fb pagina van Bloemsierkunst ’t Schakeltje en like deze pagina, dan ziet u regelmatig de laatste trends en bloemennieuwtjes!

Nu in de corona tijd is het leuk om mensen even iets te geven, waarbij je ze laat merken dat je aan ze denkt. Wij bezorgen dit voor u in gemeente Uden. U kunt ons op het kaartje uw wens of groet laten schrijven en wij zorgen voor een blijde lach op het gezicht.  Bestellen kan via de site www.schakeltje.com via ons mail adres info@schakeltje.com of via de telefoon of app 0625544802.           U kunt betalen via een betaalverzoek, dus ook dat werkt heel makkelijk!

Ik heb weer zin in.. ben lekker creatief en maak graag al uw bloemwerk om u te laten stralen! bloemen brengen kleur en vrolijkheid in huis!

Graag tot snel.. via de mail, app.. of maak een afspraak en haal bij zelf uw bloemen en bloemwerk op!

 

www.schakeltje.com
info@schakeltje.com
0625544802