Doe-het-thuis pakket/ thuis bloemschikken

                

 

ZOLANG ER CORONA BEPERKINGEN ZIJN, KUNT U EEN DOE-HET-THUIS PAKKET BESTELLEN

Helaas, de corona tijdperk is nog niet voorbij. Normaal gesproken geef ik wekelijks bloemschikworkshops, die nu niet doorgaan of beperkt op een andere manier.

Natuurlijk wil ik iedereen de kans geven om thuis creatief bezig te zijn.
Ik zal dus maandelijks een video maken met hoe je stap voor stap een bloemstuk in elkaar kunt zetten.
Als ik een filmpje klaar heb, plaats ik een stukje op facebook.

U besteld bij mij per mail info@schakeltje.com of via de app 0625544802 een doe-het-thuis pakket om thuis een mooi bloemstuk te maken.
Ik zet dit voor u klaar, dit kunt u corona vriendelijk bij mij ophalen (of ik bezorg het in gemeente Uden voor € 3,50 bij u thuis) en u krijgt vervolgens via de app gratis het filmpje hoe u dit moet maken. Dit wordt een duidelijke uitleg hoe je dit bloemstuk gaat maken. Indien je aan de slag gaat en je komt er niet uit, kunnen we even videobellen.
Indien u de materialen NIET bij mij besteld kunt u het videofilmpje kopen via een betaalverzoek. (dit is vooral voor mensen die verder weg wonen). U krijgt dan een betaalverzoek afhankelijk van de moeilijkheidsgraad tussen de € 2,50 en de € 5,- indien het bedrag betaald is, krijgt u deze via de app toegezonden. (dit omdat ik in deze coronatijd veel inkomsten via cursussen en workshops misloop, ieder filmpje kost mij immers veel tijd met het maken van het voorbeeld, evt. bewerken en doorsturen) Hopelijk wordt hier geen misbruik van gemaakt, het is NIET toegestaan deze videoapp door te sturen naar derden.
U kunt het pakket om thuis aan de slag te gaan, contant betalen of met een betaalverzoek, aan jou de keuze wat je het fijnst en makkelijkst vindt.

Houdt dus mijn facebook pagina goed in de gaten voor mooie voorbeelden, video flitsen en vooral heel veel foto’s.

Hopelijk worden er veel doe-het-thuis pakketjes besteld en gaan jullie thuis gezellig aan de slag evt. met je buurvrouw, zus, moeder, dochter, vriendin.

TOT SNEL, BLIJF GEZOND EN DENK GOED AAN JEZELF EN JE OMGEVING.

Creatieve groeten, Arnanda van Dijk, Bloemsierkunst ’t Schakeltje.