Bloemen in de Corona tijd/ Bezorgen en ophalen

BLOEMEN BEZORGEN

Wij bezorgen net als altijd keurig uw bloemenwensen bij bedrijven en particulieren.
Indien gewenst kunnen wij contactloos bezorgen en u kunt contactloos betalen. U kunt een factuur of voor particulieren een betaalverzoek ontvangen.

Hoe kunt u bloemen bestellen:

1) door een mail te sturen naar info@schakeltje.com

2) door een app te sturen of te bellen naar 0625544802

3) via de website, u klikt op bloemen bestellen en dan kunt u naar b.v. boeketten kopen, rouwbloemwerk etc.

Tarief bezorgen, binnen gemeente Uden € 3,50 alle andere woonplaatsen in Nederland € 6,50
Wij zijn aangesloten bij een verzendorganisatie, dus kunnen door geheel Nederland bloemen laten bezorgen.

Wij hebben diverse voorbeelden op de site staan, op onze facebook pagina van Bloemsierkunst ’t Schakeltje staan er nog veel meer. Een paar keer per week plaats ik daar recent bloemwerk.
Natuurlijk kunt u ook uw wensen aan ons doorgeven, qua kleur, bloemsoort, bloemvormen. Ook kunt u doorgeven wat uw voorkeur voor boeket is, gemengd, mono, boeket op groepen, plukboeket, veldboeket etc. Als ik de bloemen aan kan komen, kan ik al uw bloemenwensen in vervulling laten komen.

In deze tijd is het fijn om mensen een hart onder de riem te steken, een beterschap bloemetje te sturen, maar ook bloemen voor blijde gebeurtenissen als verjaardag, jubileum en geboorte.
Helaas kunnen we nu op dit moment niet naar iedereen toe, op visite, wel kun je mooie bloemen versturen en even bellen, appen of videobellen.

Wij proberen om in deze tijd van afstand, toch heel veel liefde en kleur aan uw familie, vrienden, kennissen en medewerkers te geven. U kunt bij de bloemen een lief kaartje laten schrijven door ons. Ik heb éénvoudige kaartjes van ons zelf maar ook mooie wenskaartjes met prachtige teksten erop.

Helaas verliezen we in deze periode van Corona (maar ook door andere ziektes, of ouderdom) veel mensen uit onze omgeving. Voor alle dierbare om u heen die u juist nu moet verliezen met alle beperkingen van dien, doen wij net als altijd, ons uiterste best om uw afscheidsbloemen geheel naar wens te maken. Op de site staan enkele voorbeelden, maar ook hier kunnen we natuurlijk iets persoonlijks in de rouwbloemen verwerken.
Ook bezorgen wij troostbloemen bij de nabestaanden om hun met mooie bloemen heel veel sterkte te wensen.
Voor het afspreken van rouwbloemwerk komen wij ook bij u thuis (mits dat veilig is i.v.m. zieken) of u kunt het net als alle andere bloemen via de telefoon, site of mail bestellen.

 

Graag tot zien, mails of per telefoon, Vriendelijke groeten Arnanda van Dijk
Natuurlijk wens ik iedereen heel veel gezondheid, liefde en kracht in deze tijd van corona.