KERSTPRESENTATIE / KERSTVERKOOP 2020

                           

KERST PRESENTATIE, UITZOEKEN VAN DOE-HET-ZELF (THUIS) PAKKETJES, KERST VERKOOP PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN:

Door de beperkingen die we dit jaar hebben vanwege het coronavirius, heb ik iets speciaals voor jullie in petto;

 • De serre van onze Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg wordt omgetoverd tot een kerstpresentatie ruimte en een kerstverkoopruimte
 • U maakt met mij telefonisch of via de app 0625544802 een afspraak wanneer u wilt komen, één op één (tenzij u zelf iemand meebrengt) LET OP; ALLEEN OP AFSPRAAK!
 • Helemaal veilig dus volgens de RIVM maatregelingen
 • In de periode van dinsdag 24 nov.’20 t/m dinsdag 22 dec.’20 bent u van harte welkom om te komen kijken/ kopen
 • Speciaal voor mijn vaste cursisten, ga ik nog een stapje verder; u kunt bij mij in de cursusruimte als ik zelf daar ook aan het werk ben, u eigen bloemstuk (en meteen die van andere die u cadeau wilt doen), lekker zelf aan de slag gaan, indien je vragen hebt, of vast loopt, kom ik je adviseren) Dit kan individueel of in groepjes (max. 5 personen tegelijk, zodat ik de 1,5 meter kan garanderen). Hoe fijn is dat!? Op deze manier kan toch iedereen een mooi kerststuk maken met een beetje begeleiding van mij. Dit is i.p.v. de reguliere cursus, u heeft er dus al cursusgeld voor betaald. Indien je er geen gebruik van maakt, heb je geen recht op het terugvragen van al reeds betaald cursusgeld.. dit is de manier zoals ik in de maand dec. cursus verstrek
 • U kunt ook bloemen en bij materialen uitzoeken in mijn atelier ruimte, om advies vragen en thuis aan de slag gaan
 • Ook maak ik doe-het-thuis pakketjes, met een instructie video hoe je thuis aan de slag kunt gaan, dit is voor iedereen, daarvoor hoef je dus NIET voor de basis cursus bij mij voor te volgen
 • Ben je op zoek naar een leuk cadeau en zelf niet creatief, of heb je er geen zin of geen tijd voor, dan kun je ook kerstbloemwerk bij mij kant en klaar kopen of bestellen
 • Het is ook mogelijk om uw eigen schaal/pot of andere ondergrond te brengen, ik bespreek met u uw wensen en maak er een prachtig kerststuk van
 • Natuurlijk bezorgen wij ook kerstboeketten en kerststukken, tegen normaal bezorgtarief (3,50 voor gemeente Uden, 6,50 voor overige woonplaatsen)
 • Op zoek naar een mooi en speciaal cadeau voor iemand die veel voor u doet.. geef dan eens een bloemenabonnement, de ontvanger kan zo altijd van een mooi boeket of bloemstuk genieten, wedden dat u punten scoort! ik breng altijd de bloemen in een vaas, zelf schikken hoeft dus niet, of ik maak een mooi bloemstuk. Telkens weer iets leuk en verrassend. Vraag naar de mogelijkheden. Een echte sinterklaas/kerst tip voor uw ouders, vrienden, familie, oppas, buren etc. etc.
 • Kortom er is heel veel mogelijk, ondanks de beperkingen met de corona
 • Staat uw vraag/opdracht/bloemwerk er niet tussen, ik kan het vast voor u maken. Een sprekende mens is te helpen!