Doe-het-thuis bloemschikken

                 

2020 WORDT EEN KERST DIE WE NIET SNEL ZULLEN VERGETEN!

….. ZORG DUS VOOR VEEL SFEER, GEZELLIGHEID EN KERSTCREATIES VOOR IN UW HUIS!

De kans is groot dat we in 2020 misschien geen bloemschikworkshops mogen geven, indien het wel mag, dan in ieder geval in kleine groepjes. Om iedereen toch de kans te geven om een mooi kerststuk te maken wat zeker door kan gaan met verscherpte regels heb ik het volgende in bedacht: 

Ik ga diverse video filmpjes maken met verschillende voorbeelden en technieken. Je kan dus via de app een instructie video ontvangen.
Er worden door mij verschillende kerststukken gemaakt van eenvoudig tot voor meer gevorderde bloemschik hobbyisten.

Op facebook ga ik op de pagina van Bloemsierkunst ’t Schakeltje wekelijks vanaf eind november een video flits laten zien en het eindresultaat. De week die dan volgt, kun je de materialen bestellen en ophalen (of laten bezorgen). In de maand december komen er dus verschillende kerststukken. Ik zet er telkens bij tot wanneer u die kunt bestellen en wanneer het voor u klaar staat.

U besteld bij mij per mail info@schakeltje.com of via de app 0625544802 een doe-het-thuis pakket om thuis een mooi kerststuk te maken.
Ik zet dit voor u klaar, dit kunt u corona vriendelijk bij mij ophalen (of ik bezorg het in gemeente Uden voor € 3,50 bij u thuis) en u krijgt vervolgens via de app gratis het filmpje hoe u dit moet maken. Dit wordt een duidelijke uitleg hoe je dit kerststuk gaat maken. Indien je aan de slag gaat en je komt er niet uit, kunnen we even videobellen.
Indien u de materialen NIET bij mij besteld kunt u het videofilmpje kopen via een betaalverzoek. (dit is vooral voor mensen die verder weg wonen). U krijgt dan een betaalverzoek afhankelijk van de moeilijkheidsgraad tussen de € 2,50 en de € 5,- indien het bedrag betaald is, krijgt u deze via de app toegezonden. (dit omdat ik in deze coronatijd veel inkomsten via cursussen en workshops misloop, ieder filmpje kost mij immers veel tijd met het maken van het voorbeeld, evt. bewerken en doorsturen) Hopelijk wordt hier geen misbruik van gemaakt, het is NIET toegestaan deze videoapp door te sturen naar derden.
U kunt het pakket om thuis aan de slag te gaan, contant betalen of met een betaalverzoek, aan jou de keuze wat je het fijnst en makkelijkst vindt.

Houdt dus mijn facebook pagina goed in de gaten voor mooie voorbeelden, video flitsen en vooral heel veel foto’s.

Hopelijk worden er veel doe-het-thuis pakketjes besteld en gaan jullie thuis gezellig aan de slag evt. met je buurvrouw, zus, moeder, dochter, vriendin.

TOT SNEL, BLIJF GEZOND EN DENK GOED AAN JEZELF EN JE OMGEVING.

Creatieve groeten, Arnanda van Dijk, Bloemsierkunst ’t Schakeltje.