MOEDERDAG A.S. ZONDAG 10 MEI

 

      

 

MOEDERDAG IS BLOEMENDAG!

Verras moeder met bloemen, dat is toch HET cadeau wat haar dag meteen kleur geeft.

Wat ik voor u kan betekenen als bloemist voor Moederdag cadeaus :

* Een gezellig bloemetje voor bij het ontbijt… of verras haar met een (H) eerlijk uitgebreide Moederdag brunch, met (H) eerlijke boerderij producten van Bed and Breakfast de Volkelse Hooiberg met zelfgemaakte (asperge) soep, div. huisgemaakte salades, een worstenbroodje, afbakstokbrood, verse (kruiden) kaas, zelfgemaakte yoghurt met verse aardbeien of een verse fruitsalade.. informeer naar de mogelijk heden door te appen naar 0625544802

* Geef eens een bloemenabonnement, voor gedurende een (half) jaar, hartstikke leuk, ik kom op een afgesproken dag een bloemetje brengen, compleet in vaas het enige wat ze hoeft te doen is te genieten van de bloemen en af en toe water geven.

* Een gezellige workshop voor haar, of nog gezelliger, kom samen! Dit kan aangevuld worden met een Plattelands High tea of met een Boeren lunch.

* Haar lievelingsdrank (b.v. wijn) leuk opgemaakt als cadeau.

* Een mooi blijvend stuk in haar lievelings ondergrond of een pot/ schaal die ik hier in de verkoop heb.

…. kortom, ideeën genoeg, heeft u zelf een leuk idee mail of bel me en dan komen we samen tot een mooi Moederdag cadeau!