Reünie ZATERDAG 8 september

 

Reünie 25 jaar Bloemsierkunst ’t Schakeltje : B&B De Volkelse Hooiberg;  zaterdag 8 september van 14.00-18.00 uur.

Graag nodigen wij u uit om deze speciale dag met ons te komen vieren!

Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij, een hapje en drankje…genieten van prachtig bloemwerk en gaan we gezellig ongedwongen met elkaar bij kletsen.

Speciaal voor iedereen die ooit op de cursus heeft gezeten, klant zijn geweest in de bloemenwinkel op het plein, of een bloemenabonnement hebben (gehad), organiseren wij op zaterdag 8 september een gezellige Reünie om de afgelopen 25 jaar de revue te laten passeren. Een dag om erbij stil te staan dat we dit jaar 25 jaar Bloemsierkunst ’t Schakeltje vieren.

Ook al zit ik niet meer in het pand op ’t Schakelplein, toch verzorg ik nog steeds met heel veel liefde en plezier bloemenabonnementen, geef ik bloemschiklessen en workshops, maak ik bloemwerk op bestelling en ben ik nog steeds actief met het maken van speciaal bloemwerk zoals: geboortebloemwerk, bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk.

Tegenwoordig is dit uitgebreid met mooie combinatie arrangementen, met b.v. een bloemschikworkshop met een high- tea, een boerenlunch, een BBQ arrangement of een ander leuk themafeest.  ( waarbij u tegenwoordig ook kunt overnachten in onze mooie boeren bed and breakfast De Volkelse Hooiberg). Ook is het mogelijk om kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiereünies, vrienden dagen en tal van andere mogelijkheden. Dit kan met boerenspelen, quiz op de boerderij, workshop klomp schilderen … en nog veel meer.

Neem deze dag gerust uw kinderen mee, op de boerderij is genoeg te beleven. Ook familieleden, buren, kennissen en iedereen die op wat voor manier ook afgelopen 25 jaar iets met ’t Schakeltje te maken heeft gehad.

Mooie bloemen was, is en blijft mijn Passie!

Tevens kunt u die dag het bloemwerk zien wat we tijdens het najaar/winter seizoen gaan maken.

Graag tot ziens,

Arnanda en Corné van Dijk & kinderen
Bloemsierkunst ’t Schakeltje
Venstraat 3a
5408 RN Volkel
www.schakeltje.com
www.volkelsehooiberg.nl
06-25544802