HOERAAAAA 25 JARIG BESTAAN!

25 JAAR  GELEDEN OP 7 JANUARI 1993 OPENDE BLOEMSIERKUNST ‘T SCHAKELTJE

Eerst op het Schakelplein met de deur naar de Rudigerstraat, een kleine éénvoudige kiosk van ca. 25 m2

Daar heb ik 7 jaar met liefde het vak beoefend. Toen de gemeente en het dorp met het idee kwamen om een muziek kiosk recht achter die kiosk te zetten, zijn we om de tafel gaan zitten om de bloemen kiosk te verplaatsen. Dit werd een prachtige stenen pandje, met de deur opening naar het Schakelplein. Deze kiosk is nog eigendom van mij, maar wordt nu op het moment door Proef gerund met een koffietentje waar je ook heerlijk zelf gemaakt gebak kunt eten.

Na 19 jaar in het pand op het plein aan de Rudigerstraat heb ik mijn bedrijf voortgezet aan de Venstraat 3 te Volkel. Nu werk ik alleen nog maar op bestelling (bedrijven, bruids- en rouwwerk) en geef ik workshops en bloemschiklessen. Tegenwoordig kun je die combineren met een high tea, een boerenlunch of met een andere combinatie in B&B De Volkelse Hooiberg, wat op hetzelfde adres gevestigd is.

Om dit 25 jarig jubileum een speciaal tintje te geven, gaan we dit jaar op verschillende momenten leuke activiteiten doen, kijk dus regelmatig op deze site en facebook om alles goed te volgen en niets te missen.

De maand januari, staat voor de opening van het feestjaar, op zaterdag 13 jan.’18 staat er voor iedereen koffie/thee met gebak of een heerlijk zelfgemaakte hangop klaar en kunt u genieten van de cursuspresentatie. De is in B&B De Volkelse Hooiberg,Venstraat 3a te Volkel van 14.00 uur tot 17.00 uur. Deze is voor iedereen gratis toegankelijk, neem dus gerust je vriendinnen, buren, familie etc mee. Voor iedereen ligt er een folder met een kortingscoupon voor 25% korting, deze is op alles te besteden m.u.v. verse bloemen en planten en cursusgeld.

Tevens is er NU een leuke winactie op Facebook .. u kunt 25 rozen winnen met een Like, deel en tag actie! Doe dus mee!!!

Graag tot ziens bij de presentatie en waag uw geluk op Facebook.

Arnanda van Dijk