HOERAAAAA 25 JARIG BESTAAN!

25 JAAR  GELEDEN OP 7 JANUARI 1993 OPENDE BLOEMSIERKUNST ‘T SCHAKELTJE

Eerst op het Schakelplein met de deur naar de Rudigerstraat, een kleine éénvoudige kiosk van ca. 25 m2

Daar heb ik 7 jaar met liefde het vak beoefend. Toen de gemeente en het dorp met het idee kwamen om een muziek kiosk recht achter die kiosk te zetten, zijn we om de tafel gaan zitten om de bloemen kiosk te verplaatsen. Dit werd een prachtige stenen pandje, met de deur opening naar het Schakelplein. Deze kiosk is nog eigendom van mij, maar wordt nu op het moment door Proef gerund met een koffietentje waar je ook heerlijk zelf gemaakt gebak kunt eten.

Na 19 jaar in het pand op het plein aan de Rudigerstraat heb ik mijn bedrijf voortgezet aan de Venstraat 3 te Volkel. Nu werk ik alleen nog maar op bestelling (bedrijven, bruids- en rouwwerk) en geef ik workshops en bloemschiklessen. Tegenwoordig kun je die combineren met een high tea, een boerenlunch of met een andere combinatie in B&B De Volkelse Hooiberg, wat op hetzelfde adres gevestigd is.

Om dit 25 jarig jubileum een speciaal tintje te geven, gaan we dit jaar op verschillende momenten leuke activiteiten doen, kijk dus regelmatig op deze site en facebook om alles goed te volgen en niets te missen.

De maand januari, staat voor de opening van het feestjaar, op zaterdag 13 jan.’18 staat er voor iedereen koffie/thee met gebak of een heerlijk zelfgemaakte hangop klaar en kunt u genieten van de cursuspresentatie. De is in B&B De Volkelse Hooiberg,Venstraat 3a te Volkel van 14.00 uur tot 17.00 uur. Deze is voor iedereen gratis toegankelijk, neem dus gerust je vriendinnen, buren, familie etc mee. Voor iedereen ligt er een folder met een kortingscoupon voor 25% korting, deze is op alles te besteden m.u.v. verse bloemen en planten en cursusgeld.

Tevens is er NU een leuke winactie op Facebook .. u kunt 25 rozen winnen met een Like, deel en tag actie! Doe dus mee!!!

Graag tot ziens bij de presentatie en waag uw geluk op Facebook.

Arnanda van Dijk

 

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.