Nieuw m.i.v. januari 2017 Workshops compleet met eten

Wij zijn een prachtige boeren Bed and Breakfast aan het bouwen, De Volkelse Hooiberg, waar 5 kamers inkomen, ieder met een eigen douche of bad en toilet. Daarnaast komt er een prachtige gezamenlijke ruimte in, waar we workshops, familiedagen, vriendendagen, vergaderingen en waar je heerlijke lunches, Brabantse koffie tafels, Plattelands high tea, tapas, BBQ’s en diners kunt organiseren. Alles in het teken van boeren en bloemen. Corné is al vanaf zijn 16de actief in de melkveehouderij en weet hier dus alles vanaf en ikzelf ben al vanaf mijn 19de bloemist. Samen staan we voor een prachtige nieuwe uitdaging samen met onze opgroeiende kinderen. U kunt nu al reserveren voor een workshop aansluitend met een hapje.

Workshops waar u aan kunt denken zijn, bloemschikken, klompen beschilderen, vogelhuisjes beschilderen, op de boerderij alles te weten komen over hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat en evt. helpen in de moestuin, kinderen kunnen heerlijk in het stro spelen, koe knuffelen… en noem maar op.

img_5458-800x386

2 thoughts on “Nieuw m.i.v. januari 2017 Workshops compleet met eten

 • 18 oktober 2016 at 11:15
  Permalink

  Wat leuk, wij zijn nog op zoek voor een hele dag gezelligheid met vriendinnen.
  Bloemstuk maken en plattelands high tea lijkt me leuk. We zijn met 8 vrouwen.
  Belangrijk is natuurlijk ook, wat zijn de kosten

  Misschien heb je nog leuke voorstellen, zo vanaf een uur of 11 tot 6

  De datum is 20 januari

  Reply
  • 23 november 2016 at 11:25
   Permalink

   Hallo Carla,

   Erg leuk, alles is inmiddels geregeld, ik heb er zin in, jullie hopelijk ook.
   Gaat helemaal goed komen.
   Voor iedereen die wil weten wat de prijzen zijn, voor meer informatie kunt u kijken op de site van
   bed and Breakfast de Volkelse Hooiberg http://www.volkelsehooiberg.nl

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *